Join the #BertinEnvironicsTeam

Are you the next new talent in our team?

Bertin Environics, now part of Bertin Technologies group, is a leading developer of CBRN detection devices and systems, which are used to measure Chemical, Biological, Nuclear and Radiation (CBRN) substances. The whole group comprises approximately 600 in-house talents and apartner network operating in more than 50 countries. Our main customers are military, civil protection authorities, and safeguarding organizations.

FINANCE MANAGER (FIN)

Talouspäällikkö kasvavaan, kansainväliseen yhtiöön

Talouspäällikkönä olet avainroolissa tukemassa Bertin Environicsin johtoa liiketoiminnan luvuin sekä ennustein ja vastaat ulkoistettujen resurssien hallinnasta.

Etsimme talouspäällikköä keskeiseen rooliin tukemaan Suomen organisaation johtoa liiketoimintalukujen seurannassa, ennusteiden rakentamisessa sekä talouden paikallisten prosessien kehittämisessä. Talouspäällikkönä vastaat Suomen yhtiön talouden ja rahoituksen prosesseista sekä ulkoistettujen resurssien kuten kirjanpidon ja palkanlaskennan ohjauksesta ja hallinnasta. Teet tiivistä yhteistyötä konsernin talousosaston kanssa ja raportoit Suomen luvut sekä Suomen toimitusjohtajalle että konsernin talousjohdolle Ruotsiin ja Ranskaan. Kuukausittainen raportoinnin osalta tekemäsi työ ja ennustaminen on arvokasta tukea yrityksen johdolle ja auttaa heitä tekemään liiketoiminnan kasvua tukevia päätöksiä. Sinulla ei ole alaisia. Esihenkilönäsi toimii Suomen yhtiön toimitusjohtaja.

Odotamme sinulta:

Noin 5 vuoden kokemusta erilaisista talouden / rahoitusalan tehtävistä

Kirjanpidon tuntemusta sekä ymmärrystä konsernin raportointiprosesseista

Aikaisempaa kokemusta talouden ennustamisesta ja suunnittelusta

Kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta

Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa on mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä turvallisuuden kiinnostavassa toimikentässä sekä ennen muuta hyvän työyhteisön ja osaavat kollegat. Tästä on osoituksena vuonna 2023 saavutettu Future Workplaces-sertifikaatti. Tehtävässä on mahdollisuus kasvaa tulevaisuudessa ja ottaa entistä suurempaa vastuuta niin Suomen organisaatiossa kuin kansainvälisesti. Saat paikallisen suomalaisen toimijan edut, mutta käytössäsi ovat maailmanlaajuisen organisaation tuki ja resurssit. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkka sekä joustavat työajat hybridityöskentelyä hyödyntäen.

Kiinnostuitko? Näetkö itsesi olennaisena osana Bertin Environicsin kasvua tulevaisuudessa?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen (www.mercuriurval.fi, viite FI-17872) mahdollisimman pian tai viimeistään 31.7.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urval, Joonas Peuhkuri, joonas.peuhkuri@mercuriurval.com tai numerosta +358 40 352 1171, 5.8.2024 lähtien.

Open Application Form